In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar iubeste din nou?

Author: Daniela Iliuta
Foto(6)

Sancar este tot mai interesat de frumoasa Mavi, aparuta in viata lui, pe neasteptate.

Noi intamplari fascinante se petrec, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ce se intampla astazi in serialul Fiica ambasadorului: Sancar iubeste din nou? 

Halise intra in panica atunci cand afla ca fiul ei, Sancar, a petrecut noaptea alaturi de frumoasa Mavi. Femeie nu intelege cum Sancar s-a <schimbat> atat de mult, dupa suferinta provocata de disparitia femeii iubite, Nare.

In vreme ce Halise cauta sa rezolve problemele din familie, cu cei doi fii ai sai, Dudu, femeia care sustine ca este insarcinata cu Yahia, ii face o vizita neasteptata viitoarei soacre. Halise nu doar ca este foarte suparata pentru <indrazneala> tinerei, dar il sfatuieste pe fiul ei sa faca un test de paternitate. Dudu se teme ca, in curand, Yahia va afla adevarul despre bebelusul <lor>.

Sancar este tot mai interesat de frumoasa Mavi, aparuta in viata lui, pe neasteptate. Sancar isi doreste sa afle tot mai multe despre cea de care se simte tot mai atras, dar aceasta este reticenta in a se dezvlui. Sancar va fi socat sa afle cat de mult se aseamana viata lui, cu cea a frumoasei Mavi…

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: O nouă lovitură cruntă pentru Sancar! Frumoasa Mavi va lua o decizie dureroasă! Aflați ce se va întâmpla, luni, 4 aprilie 2022, în serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Engin Akyürek şi Tuba Büyüküstün, din nou împreună pe aceleași platouri de filmare, după opt ani de la primul lor proiect comun! Iată cum arătau atunci!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.