In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar nu renunta la Nare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2022, 09:30
video Foto(4)

Nare retraieste momentele in care a suferit teribil din cauza geloziei lui Sancar, aceasta ii spune fostului iubit ca trebuie sa-si vada de viata sa.

Noi intamplari emotionante ne vor tine in suspans, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Fiica ambasadorului”, la Kanal D. O intalnire impresionanta are loc intre Nare si Sancar. Barbatul, care acum realizeaza cat de mult a gresit fata de fosta iubita, dar si fata de fetita lor, Melek, are mari remuscari care nu-i dau pace.

Ce se intampla astazi in serialul Fiica ambasadorului: Sancar nu renunta la Nare 

Cu toate ca si Nare retraieste momentele in care a suferit teribil din cauza geloziei lui Sancar, aceasta gaseste taria de a-i spune fostului iubit ca trebuie sa-si vada de viata pe care si-a ales-o, alaturi de Menekse. Mai mult, Nare il asigura pe Sancar ca a pierdut dreptul de a avea o viata alaturi de ea si fiica lor.

Akin este in continuare cautat de Sancar si Gediz insa niciunul nu banuieste ca acesta este tinut pripzonier in casa lui Muge.

Femeia este hotarata sa-l faca pe Akin sa plateasca pentru tot raul facut.

Citeste si: Actrița din serialul Fiica ambasadorului a cucerit și publicul din SUA, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu! “Efectul Neslihan Atagül”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Menekse, sotia lui Sancar, nu renunta la a-i distruge viata lui Nare si, cu ajutorul fratelui, Necdet, acestia reusesc sa provoace adevarate probleme in familia Efeoglu. Menekse este sigura ca, de data aceasta, Sancar nu o va mai parasi pentru Nare. In schimb, Sancar socheaza prin reactia sa fata de Menekse.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

 

Citeste si: Sancar, protagonistul serialului Fiica ambasadorului, apariție de senzație la nunta fratelui său! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Engin Akyürek!