In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, veste soc pentru Nare

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Protagonistii indragitului serial “Fiica ambasadorului” vor avea de infruntat, si de aceasta data, noi provocari menite sa ne tina in suspans, intr-un nou episod in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Astazi in serialul Fiica ambasadorului: Nare primeste o veste socanta!

Sancar este socat de vestea ca Menekse este insarcinata. Nu se simte pregatit sa devina tata, pentru a doua oara, mai ales ca acesta nu isi iubeste sotia si abia astepta sa incheie casnicia.

Totodata, barbatul nu stie cum sa-i de-a vestea frumoasei Nare, de care inca este foarte indragostit. Gediz, si el socat de vestea aflata, il sfatuieste pe bunul sau prieten sa nu ezite in a-i spune adevarul fostei iubite, insa Sancar se teme de <reactia> lui Nare.

Halise, mama lui Sancar, desi se bucura ca urmeaza sa devina bunica, pare ca are deja indoieli cu privire la implicatiile pe care le presupune nasterea copilului.

Cand Nare afla vestea <cea mare> de la Sancar, este devastata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou eisod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Citeste si: Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, prima escapadă romantică din acest an! Iată unde au fost surprinși cei doi soți zilele trecute!