In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Yahya, vinovat de rapirea frumoasei Nare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 oct 2022, 12:51
video Foto(6)

Gediz afla ca afaceristul Kahraman este implicat in rapirea lui Nare insa, in mod surprinzator, cel invinuit va fi Yahya.

Tensiunile ating cote maxime in episodul din aceasta seara, din serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D. Dorinta de a-i salva viata frumoasei Nare ii ofera lui Sancar o putere uriasa pentru a depasi situatia grava in care se afla. In vreme ce Nare se lupta pentru viata ei, incercand sa scape de Akin, Sancar gaseste o solutie pentru a o salva pe mama fiicei lui.

Ce se intampla astazi in serialul Fiica ambasadorului: Yahya, vinovat de rapirea frumoasei Nare 

Menekse nu se mai satura in a-si arata <autoritatea> in fata celorlalti. Femeia continua sa-l tina <sub control> pe Yahya, si ii cere barbatului sa-l de-a afara pe Loki, care este fostul ei iubit, considerand ca se pune in pericol daca acesta va lucra la conacul Efeoglu.

Gulsiye surprinde discutia celor doi si ii spune totul lui Elvan.

Citeste si: Cine este și câți ani are Yahya din serialul Fiica ambasadorului! Iată ce pasiune total neașteptată are celebrul actor Doğukan Polat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intamplarea face ca Gediz sa afle ca afaceristul Kahraman este implicat in rapirea lui Nare insa, in mod surprinzator, cel invinuit va fi Yahya. Ce se intampla atunci cand Akin isi da seama ca Sancar traieste? Vor reusi cei doi indragostiti sa scape cu viata din <mainile> lui Akin?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Citeste si: Neslihan Atagul, surprinsă în ipostaze inedite în grădina casei sale din Istanbul! De necrezut cum și-a făcut apariția celebra actriță!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.