In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Azize vrea sa-si “spele” pacatele!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2021, 17:24
Azize este chinuita de remuscari.
Sursa: Captură KANAL D

Azize are de gand sa ii redea sansa lui Miran de a-si reintalni mama. Aflati ce se va intampla in aceasta seara intr-un nou episod dramatic din serialul Hercai.

Reyyan si Miran sunt foarte fericiti. Dupa perioada indelungata in care au fost supusi la tot felul de incercari din partea vietii, acestia par ca si-au gasit, in sfarsit, linistea si fericirea. Reyyan este mai fericita ca oricand vazund ca familia ii este aproape, iar Miran ii promite frumoasei iubite ca totul va fi, de acum incolo, exact asa cum au visat mereu.

 Azize vrea sa-si “spele” pacatele!

Azize, pe numele ei real Ayse, urmareste frumoasele momente ale nepotului ei, in secret. Aceasta are o intalnire cu Nasuh si ii dezvaluie acestuia ca va face tot posibilul ca mama tanarului, pe care a privat-o zeci de ani de a-i fi alaturi fiului ei, Dilsah, va trai bucuria de a fi impreuna cu barbatul iubit, Hazar. Nasuh se cutremura la gandul ca Azize a putut influenta, cu buna stiinta, in mod negativ, viata lui Miran.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yaren este convinsa ca, foarte curand, ea va reusi sa il desparta definitiv pe Miran de frumoasa lui sotie.

Tanara este convinsa ca Reyyan va disparea, pentru totdeauna, din viata barbatului pe care il iubeste obsesiv, Miran.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.