In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, lovitura dupa lovitura pentru Azize!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2021, 10:44
azize din serialul hercai Foto(6)
Azize se simte incoltita si este la un pas de a se prabusi in propriile sale capcane!
Sursa: Captură KANAL D

Azize este infruntata de intreaga familie atunci cand incearca sa recastige controlul absolut pe toate fronturile.

In vreme ce Reyyan si Miran se bucura de iubirea ce si-o poarta, dar si pentru faptul ca sunt impreuna in pofida tuturor piedicilor bunica Azize continua sa unelteasca impotriva tinerilor.

Lovitura crunta pentru Azize, Elif ajunge la conacul Sadoglu!

Reyyan prinde momentul si o avertizeaza pe Azize ca nu ii va mai permite sa-i strice viata sotului ei, de dragul razbunarii personale al acesteia.

In familia Sadoglu este mare bucurie datorita logodnei lui Yaren, si cu totii nadajduiesc ca nunta acesteia sa aiba loc cat mai curand. Pe de alta parte, Firat, care este indragostit de Yaren, nu stie cum sa-si marturiseasca iubirea ce i-o poarta acesteia.

In mod uluitor, Azize este infruntata de intreaga familie atunci cand incearca sa recastige controlul absolut pe toate fronturile.

Mai intai femeia are o confruntare dura cu Firat pentru ca, la scurt timp, “lovitura de gratie” sa vina chiar din partea nepoatei Elif. Tanara ajunge la conacul Sadoglu, prin uneltirea pusa la cale de Sultan, Cihan si Azat, care si-au dorit cu ardoare sa se razbune pe Azize Aslanbey pentru tot raul pricinuit.

Pe de alta parte, Azize cauta un vinovat pentru tot ceea ce i s-a intamplat in ultima vreme si incearca sa-l puna la zid pe Miran.

Insa Sultan intervine si arunca toata vina asupra lui Reyyan, afirmand ca ea a ajutat-o pe Elif sa ajunga la conacul Sadoglu, pentru a se razbuna. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod dramatic din serialul “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Azize Aslanbey din serialul "Hercai", o mama implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cat de mandra este Ayda Aksel de familia sa!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 28, sezonul 1, marți, 13 aprilie 2021- VIDEO

Citeste si: Azize Aslanbey din serialul "Hercai", o mama implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cat de mandra este Ayda Aksel de familia sa!