In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Miran, acuzatii grave la adresa familiei Sadoglu!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iun 2021, 11:18
miran din serialul hercai Foto(4)
Miran ii acuza pe membrii familiei Sadoglu de suferinta prin care a trecut Reyyan.
Sursa: Captură KANAL D

Miran acuza familia Sadoglu ca au otravit-o pe Reyyan, astfel ea a avut de suferit, pierzand unul dintre gemenii pe care ii purta in pantec.

Miran incearca sa desluseasca <misterul> care a dus la suferinta lui si a frumoasei sale sotii. Mai exact, tanarul acuza familia Sadoglu ca au otravit-o pe Reyyan, astfel ea a avut de suferit, pierzand unul dintre gemenii pe care ii purta in pantec.

Ce se intampla in serialul Hercai in aceasta seara, la Kanal D!

Familia Sadoglu neaga cu vehementa faptul ca ar fi implicati in neplacutul eveniment prin care a fost nevoita sa treaca Reyyan.

Hazar si Dilsah se revad, dupa zeci de ani, in care barbatul credea ca femeia pe care a iubit-o in tinerete si alaturi de care are un fiu, pe Miran, ar fi pierit. Intalnirea celor doi este impresionanta, iar Zehra nu <rateaza> aceasta revedere…

Miran se teme ca problemele existente dintre familiile Sadoglu si Aslanbey sa nu le afecteze iremediabil viitorul, insa frumoasa Reyyan ii face o promisiune ferma barbatului iubit …

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

Citeste si: MIRAN, protagonistul serialului "Hercai", asa cum nu l-ati mai vazut pana acum! Iata cum a fost surprins celebrul Akin Akinozu!

Citeste si: Cati ani are Miran din serialul "Hercai" si cum arata iubita lui! Iata cine este cea care i-a furat inima celebrului Akin Akinozu!