In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Reyyan nu poate trai fara Miran!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iun 2021, 10:59
video Foto(6)

Reyyan sufera cumplit dupa pierderea lui Miran si este pe cale sa recurga la un gest necugetat.

Reyyan este devastata de cand a <aflat> ca l-a pierdut pe Miran. In fapt, tanarul se zbate sa traiasca, iar Firat face tot ce poate pentru a-si ajuta bunul prieten. Reyyan insa, nu stie ca Miran traieste si sentimentul teribil ca l-ar fi pierdut pentru totdeauna o impinge catre un gest extrem. Ceva incredibil urmeaza sa se intample…

Reyyan e pe cale de a recurge la un gest necugetat!

Azize Aslanbey afla adevaratul motiv care l-a adus <acasa> pe nepotul ei, Aslan. Femeia realizeaza ca tanarul vrea sa se razbune pe ea, si nu pe familia Sadoglu, asa cum invoca Aslan.

Tensiunile sunt departe de a se incheia intre cele doua familii, Aslanbey si Sadoglu.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Frumoasa Reyyan din serialul "Hercai" s-a logodit cu iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in vacanta in Maldive!

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 48, sezonul 1, luni, 24 martie 2021- VIDEO

Citeste si: Ebru Sahin si Akin Akinozu, protagonistii serialului "Hercai", surprinsi impreuna in orasul Midyat, in locurile in care au filmat pentru indragita productie!