In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Reyyan primeste o veste teribila!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(4)

Reyyan surprinde o discutie intre bunicul Nasuh si Zehra iar ceea ce afla o bulverseaza complet.

Gonul incearca sa si-l “apropie” pe Aslan, tanara dandu-si seama ca, daca chipesul tanar o place pe Reyyan, ea ar putea folosi acest “atu” pentru a ajunge, din nou, la inima lui Miran. Aslan insa este neincrezator in ceea ce priveste “bunele intentii” ale lui Gonul.

Reyyan descopera un secret uluitor!

Pe de alta parte, Mahfuz, tatal biologic al lui Reyyan, afla cine este, de fapt, Aslan si asta pare sa-i strice planurile de razbunare in ceea ce priveste familia Aslanbey.

Odata cu reintoarcerea mamei lui Reyyan in conacul Sadoglu, discutiile nu intarzie sa apara. Zehra afla cu stupoare ca Reyyan si Miran sunt divortati si este suparata ca i s-a ascuns acest lucru. Reyyan surprinde o discutie intre bunicul Nasuh si Zehra iar ceea ce afla o bulverseaza complet. Reyyan este in stare de soc.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 45, sezonul 1, luni, 24 mai 2021- VIDEO

Citeste si: Cine este marea dragoste a frumoasei Ebru Șahin, Reyyan, din îndrăgitul serial “Hercai”: "Ne înțelegem din priviri!"