In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul "Hercai", Reyyan, "pusa la zid" de Yaren!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mai 2021, 16:01
Reyyan din serialul Hercai Foto(5)
Reyyan afla adevarul despre tatal sau.
Sursa: Captură KANAL D

Reyyan este socata sa afle ca nu este fiica biologica a tatalui ei, iar Miran surprinde intreaga poveste.

Hazar are mustrari de constiinta in ceea ce-o priveste pe Reyyan. Barbatul i se confeseaza lui Azat si se sfatuieste cu acesta daca ar trebui ca fiica lui sa afle ca el nu este tatal biologic al tinerei. Yaren surprinde aceasta discutie si, cand afla adevarul despre Reyyan, este gata sa dezvaluie totul, insa decide sa o faca intr-o maniera <de neuitat> pentru intreaga familie.

Yaren ii dezvaluie adevarul lui Reyyan despre tatal ei!

Disputele nu mai contenesc in familia Sadoglu. Vine momentul in care Nasuh se opune casatoriei dintre Yaren si Harun, dar Reyyan, aflata de fata, considera gresita decizia bunicului ei. Yaren, care sustinea decizia bunicului Nasuh, prinde momentul pentru a se razbuna pe verisoara ei. Reyyan este socata sa afle ca nu este fiica biologica a tatalui ei, iar Miran surprinde intreaga poveste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 29, sezonul 1, miercuri, 14 aprilie 2021- VIDEO

Citeste si: Kanal D, prima optiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu serialul “Hercai”