În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya, în pericol de moarte! Leyla va recurge la un gest extrem de răzbunare împotriva rivalei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2022, 10:36
serialul infidelul Foto(5)

Asya este atacata de rivala sa, Leyla

Sursa: Captură KANAL D

Noi momente pline de suspans si emoții vor fi difuzate, astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul.

Îndrăgitul serial Infidelul continuă să surprindă telespectatorii cu noi evenimente tulburătoare și răsturnări uluitoare de situație, prin care trec personajele principale puse în scenă de mari actori turci. Povestea eroinei Asya se complică din ce în ce mai mult. Deși credea că în sfârșit și-a întâlnit marea iubire, aceasta se va confrunta cu noi dezamăgiri și momente extrem de dificile. Pe de o parte va avea de înfruntat respingerea venită din partea fiului ei și pe de altă parte, planurile diabolice puse la cale de rivala ei, Leyla. 

Asya, în pericol de moarte! Leyla va recurge la un gest extrem de răzbunare

În episodul din această seară, Asya va primi noi lovituri teribile din partea destinului, care ii este potrivnic. Deși își dorea să înceapă un nou capitol al vieții sale și să se bucure de liniștea unei familii normale, dar și de iubirea, afecțiunea și loialitatea bărbatului iubit, Asya va trece prin noi clipe de coșmar, deoarece Leyla are de gând să se răzbune aprig.

Dezamăgit de hotărârea mamei sale de a nu renunța la relația ei cu Aras, tânărul Ali îi va reproșa Asyei faptul că nu a ținut cont de cerințele lui și va decide să meargă la tatăl lui, pentru a o pedepsi. Băiatul va decide sa își părăsească mama. 

Ali: Tată, eu nu rămân aici! Vin cu tine!

Asya: Ali, m-am săturat să rămâi la tatăl tău de câte ori ești supărat! Intră, o să vorbim!

Ali: Eu nu mai întru în casa aceea. N-o să mai stau cu tine! Dacă nu-ți pasă de mine, du-te și trăiește cu individul acela!

Volkan: Oricine vedea scena aceea poate că reacționa la fel!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Asya și Derin, marile rivale din serialul Infidelul, apariții de senzație pe plajă din Miami! Iată cum au fost surprinse cele două actrițe Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!

Nici Volkan nu primește cu brațele deschise decizia Asyei de a acceptă să devină logodnica lui Aras și îl susține pe Ali, reproșându-i fostei sale soții că fiul lor este îndreptățit să reacționeze aprig împotriva ei.

Bărbatul spera ca Asya să nu fi acceptat încă propunerea rivalului sau, însă va fi șocat atunci când va afla că e pe cale să o piardă definitiv pe fosta lui soție.

În cele din urmă, Asya se va confruntă cu furia rivalei sale, Leyla, fosta parteneră a lui Aras, care nu admite să-l piardă și atunci va recurge la toate armele pentru a-și atinge scopul suprem.

Cele două femei se vor întâlni față în față și vor purta o discuție aprinsă, care însă va degenera într-un conflict puternic, deoarece Leyla va recurge la un gest violent asupra Asyei, care se va prăbuși inconștiență la pământ.

Citește și: Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a devenit soț!