În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Asya va lua o decizie dureroasă în privința lui Aras! Leyla va lupta cu toate armele pentru a-și recupera soțul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2022, 11:40
serialul infidelul Foto(6)

Asya sufera o nouă dezamăgire 

Sursa: Captură KANAL D

Asya are de gând să renunțe la Aras, pentru a-i redă calea spre soția lui, Leyla, care va trece la acțiune pentru a-și salva căsnicia.

Serialul turcesc Infidelul a fascinat publicul încă de la difuzarea primelor episoade, cu o poveste tulburătoare de viață a eroinei Asya, care este greu încercată de destin și care trece prin multe situații dureroase. În noul episod din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, Asya se va vedea nevoită să ia o decizie radicală, în privința lui Aras, cel de care tocmai se îndrăgostise și alături de care speră că își va regăsi liniștea și fericirea, după suferință cauzată de divorțul de primul soț.

Asya va lua o decizie dureroasă în privința lui Aras

În episodul din această seară, din serialul Infidelul, Asya va trece din nou prin momente dramatice și va simți că istoria se va repetă, deoarece va fi nevoită pentru a două oară în viață ei să renunțe la bărbatul iubit. După ce a aflat că Aras este căsătorit, Asya are de gând să pună punct relației lor, pentru a se retrage din acest triunghi amoros creat fără voia ei.

Însă Aras îi declara în continuare iubirea lui și o asigura că în inima lui există doar ea și va intenta divorțul de soția lui cât mai curând posibil, deoarece căsnicia lor se destramase după ce el aflase că Leyla l-a înșelat.

Între timp, Aras descoperă că soția lui a cunoscut-o pe Asya și merge să îi ceară socoteală pentru acel gest. Bărbatul îi va cere să plece la Londra și să îi acorde divorțul, spunându-i tranșant că mariajul lor s-a încheiat definitiv.

Însă Leyla va riposta și îi va da de înțeles lui Aras că nu are de gând să renunțe la el și că va lupta cu toate armele.

Pe de altă parte, Volkan încearcă din nou să profite de tristețea și vulnerabilitatea Asyei pentru a se apropia de ea. Acesta o invită în oraș alături de fiul lor și de micuța Zeynep, iar Derin va exploda de furie și gelozie, simțind că îl pierde definitiv pe Volkan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După multe frământări și regrete, Asya va lua o decizie dureroasă în privința lui Aras.

În ciuda sentimentelor sale pentru el, această îi va cere să plece din viață ei și să își reia căsnicia alături de soția lui. Îngenunchiat de durere, Aras se va simți neputincios și în ciuda insistențelor sale, Asya este mai hotărâtă că oricând.

Rămâne de văzut la ce strategii va recurge Leyla pentru a-și salva căsnicia, dar și ce se va întâmplă cu relația dintre Asya și Aras, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Cine este și câți ani are seducătoare Leyla, noul personaj din serialul Infidelul? Iată cum a arătat celebra Asli Orcan în rochie de mireasă și cine este celebrul actor care i-a devenit soț!

Citește și: Aras din serialul Infidelul, pasiune uluitoare! Iată cu ce se ocupă chipeșul actor Berkay Ateş, când nu se află pe platourile de filmare!