În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Selçuk recurge la un gest extrem împotriva lui Aras! Orbit de furie, tânărul va pune la cale un plan diabolic de răzbunare, după moartea tatălui sau!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2023, 11:26
serialul infidelul Foto(6)

Selçuk va incendia casa lui Aras

Sursa: Captură KANAL D

Moartea lui Haluk l-a dezechilibrat din nou pe fiul lui, Selçuk! Însetat de răzbunare, tânărul va pune la cale un plan diabolic împotriva lui Aras și a mamei sale.

Serialul Infidelul, difuzat vineri și sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde publicul în continuare cu noi evenimente tulburătoare și clipe de suspans, prin care trec personajele principale. Noi momente tulburătoare și situații limită se vor derula în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul. Moartea lui Haluk îl va dezechilibra din nou pe Selçuk, iar tânărul va pune la cale un plan diabolic de răzbunare împotriva lui Aras, pe care îl considera principalul vinovat de dispariția tatălui sau. 

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Infidelul, Selçuk recurge la un gest extrem împotriva lui Aras

Orbit de furie și de frustrarea că și-a pierdut ambii părinți, Selçuk va recurge la un gest extrem. Așa cum și tatăl lui făcuse cu 35 de ani în urmă, tânărul va provoca un incendiu în casă lui Aras, sperând că astfel el și mama lui vor muri arși de vii.

Pe de altă parte, Asya va lua o decizie radicală în privința relației sale cu Aras. Aceasta va decide ca după căsătorie să se stabilească împreună cu Aras în Anglia și îi va sugera și fiului ei, Ali, să îi însoțească pentru a trăi fericiți și liniștiți, în Londra.

Citește și: Aras din serialul Infidelul, în cele mai trăsnite ipostaze! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor Berkay Ateş, dincolo de platourile de filmare! „Fotografia noastră”

Adolescentul va refuza categoric propunerea mamei sale și îi va spune răspicat că are de gând să rămână alături de tatăl lui în Tekirdag. Deși se va întrista la aflarea veștii, Asya îi va respectă dorința lui Ali și îl va duce în casă rivalei sale, Derin, acolo unde Volkan se mutase, după decesul socrului sau.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă, aici, tânărul Ali se va lovi de refuzul mamei lui vitrege, Derin, care nu vrea că băiatul să locuiască în casa ei, pentru simplul motiv că este fiul Asyei, cea pe care o consideră vinovată de moartea tatălui ei. 

Citește și: Selçuk din serialul Infidelul este fiul unei celebre actrițe din Turcia! Iată ce relație specială are tânărul actor Tarık Emir Tekin cu mama sa!

Pe de altă parte, Volkan va încerca să îi impună soției sale să îl accepte pe fiul lui și să formeze împreună o familie, însă vorbele lui nu o vor înduioșa deloc pe Derin, care se va împotrivi vehement. Aflați ce se va întâmpla, în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la ora 20:00, la Kanal D!