În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Betul, alianța controversată

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2022, 09:45
ma numesc zuleyha Foto(8)

Betul pune la cale un nou plan de razbunare

Sursa: Captură KANAL D

Betul nu renunta la gândul de a se răzbuna pe Zuleyha și apelează la ajutorul boierului Hasmet Colak.

Noi evenimente pline de suspans se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi in serialul Ma numesc Zuleyha: Betul, alianța controversată 

De când a aflat adevărată identitate a celui pe care-l credea Mehmet, Zuleyha evita a se mai întâlni cu cel care, până odinioară, îl iubea nebunește.

Femeia îl consideră un impostor pe Hakan și nu crede acesta, în realitate, a lucrat în slujba Statului, contribuind la prinderea a numeroși infractori.

Mai mult, din dorința de a evita întâlnirile cu Hakan, Zuleyha îi cere lui Fikret să fie “înlocuitorul” ei în afacerile familiei. Hakan îi declara <război> deschis lui Fikret, atunci când realizează cu acesta vrea, cu orice preț, să facă parte din viață frumoasei stăpâne a moșiilor Yaman.

Betul nu renunta la gândul de a se răzbuna pe Zuleyha și apelează la ajutorul boierului Hasmet Colak. Bărbatul, care este îndrăgostit nebunește de Betul, nu doar că o va sprijini în demersurile sale, dar îi va face o propunere care îi va schimbă radical viață ambitioasei avocate. Când Abdulkadir, care este îndrăgostit de Betul, va află despre alianța celor doi, va reacționa vehement.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: El este cel mai iubit și important Betül din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum a fost surprinsă recent superba actriță Ilayda Çevik, alături de actualul ei partener!

Citeste si: Betul, mesaj surprinzător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce le-a transmis actrița Ilayda Çevik colegilor ei de platou!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?