In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Demir si Yilmaz, rivali de moarte

Autor: Daniela Iliuta
ma numesc zuleyha Foto(5)

Demir si Yilmaz din nou fata in fata

Sursa: Captură KANAL D

Demir reactioneaza aspru atunci cand il va surprinde pe Yilmaz la canacul Yaman, asteptand-o pe Zuleyha.

Intamplari noi, pline de suspans, se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D. Povestea impresionanta de viata a tinerei Zuleyha continua cu noi momente dramatice si emotionante. Sacrificiile sale pentru cei doi copii au ajutat-o sa mearga mai departe si sa ramana la fel de puternica. 

Astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: Demir si Yilmaz, rivali de moarte

Yilmaz reactioneaza foarte ferm, dur totodata, atunci cand afla ca Mujgan l-a mintit in privinta faptului ca ar fi insarcinata din nou, si ia imediat masuri. Atat este de suparat Yimaz pentru ceea ce a facut Mujgan ca toti cei din familie se tem de ce-i mai rau pentru sotia acestuia…

In vreme ce Demir face demersuri pentru a afla cine este asasinul mamei sale, angajatii conacului Yaman se tem ca, odata cu venirea Sevdei ca <stapana>, ei vor fi dati afara.

In plus, Demir va lua atitudine atunci cand vede ca Yilmaz, inca o cauta pe Zuleyha, chiar la conacul familiei sale. Razboiul dintre cei doi barbati este departe de a se fi incheiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fermecătorul actor Murat Unalmis, surprins în ipostaze tandre alături de două colege din serialul Mă numesc Zuleyha!

Nu ratati, in acesata seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat