În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Hakan renunță la Zuleyha?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iul 2022, 09:54
ma numesc zuleyha Foto(6)

Hakan, e pe cale de a renunta la Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Fikret este victima unui teribil accident iar când Hakan află, va reacționa șocant.

Întâmplări pline de neprevăzut se vor petrece, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Mă numesc Zuleyha, Hakan renunță la Zuleyha?

Zuleyha este foarte surprinsă când află că Hakan a decis să părăsească Cukurova. Mai mult, bărbatul, încă îndrăgostit Zuleyha, hotărăște să-i cedeze femeii iubite, toate acțiunile de la firma pe care o dețineau împreună.

Citeste si: Detalii uluitoare din culisele divorțului celebrului actor İbrahim Çelikkol de arhitecta Mihre Mutlu! Iată ce s-a aflat la scurt timp după pronunțarea oficială a despărțirii celor doi!

Betul trece prin momente de groază chiar înaintea nunții. Frumoasa avocata este răpită de Abdulkadir, bărbatul care este îndrăgostit de ea, iar lucrurile se complică dramatic. Când boierul Hasmet Colak, logodnicul lui Betul, află cele întâmplate, este pregătit de răzbunare.

Hasmet nu bănuiește că viitoarea lui soție este îndrăgostită nebunește de <răpitorul> Abdulkadir. Betul nu știe prin ce coșmar urmează să treacă…

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O veste teribilă pune în alertă familiile Yaman și Fekeli. Fikret este victima unui teribil accident iar când Hakan află, va reacționa șocant. Cele două femei importante din viață lui Fikret, Lutfyie și Zuleyha, sunt copleșite de ceea ce poate să facă Hakan într-o astfel de situație atât de gravă pentru ele…

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Mehmet din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj uluitor pentru colega lui de platou, Birce Akalay, la ceas aniversar! Iată ce i-a transmis Ibrahim Celikkol fostei soții a actorului Murat Unalmis!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.