În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Umit, plan zădărnicit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 10:43
ma numesc zuleyha Foto(6)

Demir realizeaza ca nu poate trai fara Zuleyha

Sursa: Captură KANAL D

Tânăra Umit își pierde speranța că va reuși să-l cucerească definitiv pe Demir, atunci când constată că bărbatul o iubește încă pe Zuleyha.

Întâmplări fascinante se petrec, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se întâmplă astăzi în serialul Mă numesc Zuleyha: Umit, plan zădărnicit!

Demir isi gaseste refugiul perfect in bratele frumoasei si seducătoarei Umit. Cei doi fug in Antalya pentru a putea fi singuri, departe de orice obstacol, insa planurile lor sunt date peste cap in clipa in care Demir afla ca Zuleyha a disparut fara urma.

Vestea Sevdei il intristeaza enorm si decide sa revina urgent in Cucurova pentru a-si cauta sotia. Totodata Demir constata ca o iubeste inca pe Zuleyha si ca nu poate concepe viata fara ea, in ciuda apropierii lui de Umit din ultima vreme. 

Demir și Umit nu știu cum să reacționeze, în public, când află că Mujgan știe de relația dintre cei doi. Umit neagă, inițial, în față lui Mujgan însă, în cele din urmă, <recunoaște> și vrea să afle cast mai multe despre căsnicia lui Demir și Zuleyha.

Totodată, Sevda observă și ea că Demir este foarte apropiat de medicul-șef, și încearcă să țină în <frâu> această relație, conștientă fiind că <fiul> ei, greșește, si mai ales din dorința de a o menaja pe Zuleyha, pe care o consideră a-i fi că o soră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine este și câți ani are în realitate seducatoarea Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu ce actor celebru este căsătorită superba Hande Soral! Imagini inedite de la nunta lor! 

Mujgan empatizează cu suferință lui Fikret, în ceea ce privește trecutul acestuia cu familia Yaman, și evita să aibă o relatie mai apropiată cu acesta. În același timp, Fikret turbează la gândul că Umit nu a reușit încă să destrame căsnicia lui Demir.

Cum va reacționa frumoasa Umit când va realiza că Demir este tot mai îndrăgostit de Zuleyha?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Mă numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină