In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, Umit, tot mai rea

Autor: Daniela Iliuta
ma numesc zuleyha Foto(4)

Umit pune in aplicare un plan diabolic pentru a nu-l pierde pe Demir

Sursa: Captură KANAL D

Demir nici nu-si imagineaza pana unde este in stare sa mearga Umit cu planul ei malefic.

Momente pline de tensiune se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce vedem astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: Umit, tot mai rea

Mujgan si Fikret trec prin momente dificile. Cei doi indragostiti sunt constienti ca, pentru a fi impreuna, ei trebuie sa depaseasca o serie de probleme, datorate, in mare parte, familiei Yaman.

Mujgan este increzatoare ca impreuna pot reusi, insa nu la fel considera si Fikret, care nu renunta la planul de razbunare impotriva lui Demir.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, prima apariție de senzație cu burtica de gravidă! Iată cum arată actrița Hande Soral în cea de-a șaptea lună de sarcină

Zuleyha are suspiciuni in ceea ce-o priveste pe Umit.

Cum cea din urma a lasat de inteles sotiei lui Demir ca intre ei ar fi o relatie. Demir este extrem de suparat pe Umit pentru atitudinea ei, iar acum incearca sa controleze situatia in fata sotiei sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Demir nici nu-si imagineaza pana unde este in stare sa <mearga> Umit cu planul ei malefic…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la petrecerea de Baby Shower! Cum arată celebra Hande Soral cu doar o lună înainte de a aduce pe lume primul ei copil!