In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, veste bomba in Cukurova!

Author: Daniela Iliuta
ma numesc zuleyha Foto(7)

Zuleyha se zbate intre viata si moarte

Sursa: Captură KANAL D

Un moment extrem de asteptat pentru locuitorii Cukurovei este aflarea identitatii lui Hakan Gumusoglu.

Intamplari fascinante se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Ce se intampla astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: veste bomba in Cukurova! 

Aflata in spital, Zuleyha se zbate intre viata si moarte, iar cel care se face vinovat de gravul incident este chiar unul dintre oamenii lui Cano, prietenul lui Mehmet.

Nimeni nu stie ce s-a intamplat, cu adevarat, insa se fac demersuri pentru a se afla adevarul, iar aceste actiuni sunt demarate chiar de Mehmet.

Fikret se infioara la gandul ca ar putea sa o piarda pe Zuleyha, data fiind situatia grava in care aceasta se afla. Betul, pe de alta parte, nadajduieste ca acum este <sansa> ei de a scapa definitiv de rivala ei, Zuleyha.

Totodata, matusa lui Fikret, Lutfiye, care stie ca nepotul ei este indragostit de Zuleyha, il sfatuieste sa priveasca inainte si sa-si intemeieze o familie alaturi de Betul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Un moment extrem de asteptat pentru locuitorii Cukurovei este aflarea identitatii lui Hakan Gumusoglu, cunoscut ca infractor de talie internationala, presa locala urmand a face dezvaluiri in acest sens.

Cum va reactiona Mehmet cand afla ca i s-a aflat identitatea si urmeaza a fi dezvaluita lumii intregi? Ce veste neasteptata urmeaza sa socheze locuitorii Cukurovei?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care îi adoră și le este mereu aproape!

Citeste si: Ele sunt cele două fiice superbe ale carismaticei Lütfiye din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată astăzi Berguzar și Zeynep Korel, cele mai mari comori ale celebrei actrițe Hulya Darcan!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.