In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Ma numesc Zuleyha”, Yilmaz, “scos din joc”!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mar 2022, 10:26
ma numesc zuleyha Foto(5)

Zuleyha sufera cumplit

Sursa: Captură KANAL D

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod palpitant din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Noi intamplari incredibile vor avea de infruntat protagonistii serialului “Ma numesc Zuleyha”, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod, difuzat la Kanal D. Zuleyha si Yilmaz vor trece din nou prin cele mai dificile momente!

Ce se intampla astazi in serialul “Ma numesc Zuleyha”: Yilmaz, “scos din joc” 

Zuleyha si Yilmaz au parte de un soc atunci cand autoritatile ii prind, incercand sa fuga din tara, impreuna cu micutii Leyla, Adnan si Kerem Ali.

Cei doi indragostiti sunt retinuti de Politie iar Yilmaz este decis sa rezolve odata, pentru totdeauna, <problema> Demir, convins fiind ca acesta a <intervenit> pentru a fi prinsi.

Spre marea surprindere a tanarului, cel care i-a denuntat autoritatilor este chiar Ali Rahmet, tatal adoptiv al lui Yilmaz. Barbatul este atat de suparat pe Yilmaz, pentru fapta sa, incat nu mai vrea sa aiba de-a face cu el vreodata.

Demir este extrem de fericit ca si-a regasit copiii insa, totodata, realizeaza ca cea mai buna decizie, in ceea ce-o priveste pe sotia lui, este sa ii ofere <libertatea>. Zuleyha este foarte surprinsa cand Demir ii comunica decizia luata in legatura cu mariajul lor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Ea este noua parteneră a carismaticului Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, in cel mai recent proiect! Cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes alaturi de superba actriță!

O veste socanta, in legatura cu micutul Kerem Ali, il determina pe Yilmaz sa fuga intr-un suflet catre acesta. Sub ochii frumoasei Zuleyha si ai lui Demir, ceva teribil se intampla cu Yilmaz.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare la bustul gol! Iată unde a fost surprins celebrul actor Uğur Güneş!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.