In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, zilele lui Betul sunt “numerate”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 09:49
Foto(6)

Zuleyha decide sa il informeze pe Fikret despre escrocheriile facute de logodnica sa.

Intamplari tensionate se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Toata lumea este ingrijorata pentru starea de sanitate a bunicii Azize, insa nimeni nu cunoaste adevaratul motiv pentru care batrana a ajuns in stare atat de grava, la spital.

Ce se intampla astazi in serialul Ma numesc Zuleyha: zilele lui Betul sunt “numerate” 

Betul se teme ca se va afla adevarul despre incidentul dintre ea si Azize, dar apeleaza la ajutorul mamei ei pentru a <rezolva> aceasta problema. Sermin este inspaimantata pentru viata ei si a fiicei sale, atunci cand afla ca Betul detine dovada faptului ca Mehmet este infractorul cautat de catre autoritati.

Pe de alta parte, Betul este placut surprinsa cand Fikret ii cere sa se casatoreasca cat mai curand, sa devina o familie.

Betul este extrem de fericita si demareaza pregatirile pentru mult asteptatul eveniment din viata sa.

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intamplarea face ca Zuleyha sa descopere ca Betul isi insuseste drepturi banesti necuvenite, ce apartin, de drept, familiei Yaman. La sfatul bunei sale prietene, Saniye, Zuleyha decide sa il informeze pe Fikret despre escrocheriile facute de logodnica sa. Zilele lui Betul, la conacul familiei Yaman, sunt numarate…

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.