În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Alpay, după faptă și răsplată

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2023, 18:30
video Foto(6)

Alpay nu se oprește deloc din acțiunile teribile îndreptate asupra familiilor Șirhan și Karadag și are o nouă condiție pentru a-și retrage plângerea împotriva lui Halil.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Melek”, îi regăsim pe Halil și pe logodnica sa tot mai încrezători în șansa de a avea un viitor împreună, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D. Melek nădăjduiește că Ihsan și Mîrza vor reuși să aducă dovezi instanței de judecată, în cazul lui Halil, care să schimbe decizia tribunalului în favoarea inculpatului.

Astăzi, in serialul Melek: Alpay, după faptă și răsplată

Alpay nu se oprește deloc din acțiunile teribile îndreptate asupra familiilor Șirhan și Karadag și are o nouă condiție pentru a-și retrage plângerea împotriva lui Halil. Pentru fericirea copiilor săi, Seyit Ali va lua o decizie șocantă. Un singur om îl poate opri, definitiv, pe teribilul Alpay, din acțiunile meschine ale acestuia, iar bărbatul va avea un șoc când va afla cine este personajul care îl va pedepsi cumplit…

Citește și: Alpay din serialul Melek, un soț devotat și un tată iubitor, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor Kaan Çakır

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În mod neașteptat, situația devine dramatică pentru Alpay, care era sigur de reușită în planul său malefic împotriva familiilor Șirhan și Karadag, iar ceea ce urmează, pentru fostul soț al lui Melek, întrece orice imaginație.

Vor reuși Ihsan și Mîrza să-și ajute prietenul aflat în suferință, pe Halil? Cine este personajul care îi va da o lecție de neuitat lui Alpay, pentru faptele sale teribile? Răspunsurile la întrebări le veți putea afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind noul episod din serialul “Melek”, difuzat numai la Kanal D.

  

Citește și: Ce facultate a terminat actorul Ulvi Kahyaoğlu, tânărul actor care a jucat rolul Kerem în serialul Melek: El a debutat pe platourile de filmare în anul 2018, în serialul Bana Bir Çakmak Ver

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.