În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, clipe de groază pentru Defne

Author: Oana Picerea
Actualizat: 09 aug 2023, 20:49

Fanii serialului “Melek” își vor revedea astăzi personajele preferate în ipostaze noi, neașteptate, pline de suspans, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Omer este disperat când remarcă dispariția iubitei sale, Defne. La polul opus, Kenan este absolut îngrozit de ceea ce i-ar putea face Adnan fiicei lui Alpay, cunoscute fiind problemele tânărului de sănătate. Când Melek află că fiica ei a dispărut, intră în panică.

În această seară, de la  ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

Mithat nu renunță la dragostea lui, Seyran, iar atunci când află că aceasta a părăsit orașul, pleacă în căutarea ei.

Întâmplarea face că Mithat să o găsească pe Seyran, exact într-un moment teribil pentru aceasta. Fostul soț, un bărbat agresiv de fel, nu le permite frumoasei Seyran și fiicei lor, să îl părăsească. Fără să stea pe gânduri, Mithat ia atitudine.

Citește și: Defne din producția Melek, apariție uluitoare, la scurt timp după intervenția estetică la nivelul feței! Iată cum arată în prezent celebra actriță Rabia Soytürk

Ce se va întâmplă atunci când Omer reușește să dea de urma iubitei sale? Va renunța Adnan la Defne, sau este dispus să facă un gest necugetat numai ca să nu o piardă pe fata de care s-a îndrăgostit obsesiv? 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Adnan din serialul Melek, schimbare radicală de look la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent carismaticul actor İsmail Açıl 

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.