In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, Hakan se teme de Nazim!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 aug 2021, 10:38
video Foto(6)

Hakan se teme ca Nazim va afla ca el a contribuit la arestarea lui si totodata se teme ca Nehir inca il iubeste pe fostul ei logodnic.

Im aceasta seara in serialul "Nehir", lucrurile capata o intorsatura neastptata pentru personajele centrale. Nehir sufera cumplit de cand a aflat vestea ca Nazim se casatoreste cu Bahar, avocata care l-a salvat din inchisoare, dar care este si sora lui Hakan. Nehir, pur si simplu, nu suporta sa-l vada pe barbatul iubit alaturi de alta femeie insa Nazim ii reaminteste frumosei fete ca l-a parasit, atunci cand a fost condamnat, si nu a crezut in nevinovatia lui.

Ce se va intampla astazi intr-un nou episod din serialul "Nehir"

Pe de alta parte, Hakan simte pericolul in care <se afla> de cand Nazim a revenit acasa. Hakan se teme, pe de o parte ca Nazim va afla ca el a contribuit la arestarea sa si, pe de cealalta parte, se teme ca sotia lui, Nehir, inca il iubeste pe fostul ei logodnic.

Hakan il avertizeaza pe Nazim sa stea departe de familia lui.

Si pentru Tarik si Zahra lucrurile se complica teribil, de cand lui Nazim I s-a dovedit nevinovatia in cazul Halil. Cei doi sunt panicati ca se va afla ca ei sunt adevaratii ucigasi ai lui Halil. In acelasi timp, Meryem suspecteaza ca Zahra, cumnata ei, are legatura cu moartea fratelui sau si cauta indicii pentru a afla adevarul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se intampla, insa, atunci cand Nehir afla ca Hakan este cel care se face vinovat de pedeapsa nedreapta primita de Nazim, si ca actualul ei sot este cel care a distrus, cu buna-stiinta, viata ei si a barbatului iubit?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Detalii nestiute despre Nazim din serialul "Nehir"! Celebrul actor Feyyaz Duman a devenit tatic de curand! Iata cum a fost surprins alaturi de bebelusul lui!

Citeste si: Unde s-a filmat serialul "Nehir"! Iata ce regiune incantatoare a Turciei au ales producatorii pentru amplasarea platourilor de filmare!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.