In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Nehir”, tanara Nehir intra in bucluc!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 iul 2021, 10:57
nehir noul serial la Kanal D Foto(8)
Nehir captiva intre cei doi barbati care o plac
Sursa: Captură KANAL D

Nehir decide sa se intoarca acasa, in Istanbul, insa afla ca este cautata de politie, in urma unui denunt facut de un fost sot.

Toate problemele tanarului Tarik au venit odata cu fosta iubita a acestuia, Fuleya, o fata instarita care s-a indragostit obsesiv de el, iar tatal fetei nu a acceptat relatia celor doi tineri. Kemal, tatal tinerei, este un om bogat si influent, si a decis ca Tarik, pe care-l considera un <derbedeu>, sa stea departe de fiica lui.

Nehir intra intr-o mare incurcatura!

Numai ca Tarik mai are de <achitat> si o datorie fata de Kemal, acesta considerand ca tanarul s-a folosit de banii fiicei sale, si astfel tanarul a fost trimis sa lucreze,

ca muncitor, pe unul dintre santierele pe care le detine afaceristul.

Intamplarea a facut ca Tarik sa-l intalneasca pe Nazim, care este seful santierului detinut de Kemal, si asa a inceput <cosmarul> celui care s-a indragostit de frumoasa Nehir. Pe de alta parte, desi Tarik a fost <tarat> fara voia sa in povestea dintre Nehir si Nazim, faptul ca frumoasa fata se indragosteste de el, este peste puterea de acceptare a lui Nazim.

Intre cei doi barbati lucrurile degenereaza iar Tarik ameninta ca-i va spune adevarul frumoasei Nehir. Nehir este <martor fara voie> la cearta dintre Nazim si Tarik si vrea sa afle secretul pe care cei doi il ascund de ea…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nehir decide sa se intoarca acasa, in Istanbul, insa afla ca este cautata de politie, in urma unui denunt facut de un fost <sot>, la adresa ei si a <mamei> Zerrin. Acum Zerrin incearca disperata sa dea de Nehir.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Nehir”, la Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul "Nehir" subtitrat în limba română- Episodul 4, sezonul 1, joi, 29 iulie 2021- VIDEO Tarik îl amenință pe Nazim!

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc "Nehir"! DETALII inedite despre celebrii protagonisti! In ce alte productii renumite au mai jucat