În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Abdullah nu se mai ascunde

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2024, 19:02
video Foto(4)

Alev va trebui să facă față întâlnirii cu Abdullah, atunci când acesta îi va face o dezvăluire șocantă! 

Evenimentele neașteptate continuă să se deruleze cu repeziciune în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal, astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D.

Astazi in serialul “O dragoste”: Abdullah nu se mai ascunde

Kîlvîlcîm tresaltă de fericire la gândul că urmează să își unească destinul cu Omer iar Doga, consimte, în cele din urmă, uniunea celor doi.

Pe de altă parte, Doga este îngrijorată de situația cumnatei sale Nursema, care, de când s-a căsătorit, nu a mai dat niciun semn familiei. Nimeni nu știe însă că familia lui Ibrahim, care a mușamalizat încă de la început teribilul incident petrecut în noaptea nunții, iar familia Unal află că Nursema și Ibrahim sunt plecați în luna de miere.

Citește și: Settar Tanrıöğen, care joacă rolul Abdullah Unal în noul serial „O dragoste”, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată cum arăta celebrul actor înainte de începerea filmărilor

Aflată în spital, Nursema reușește să o sune pe Doga, de pe telefonul unei asistente medicale, și îi cere acesteia să o ajute să plece din spital. Cand Doga află că Ibrahim a fost cel care a atentat la viața soției sale, așteaptă momentul oportun pentru a-și informa familia despre acest teribil incident.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Alev va trebui să facă față întâlnirii cu Abdullah, atunci când acesta îi va dezvălui, frumoasei surori a lui Kîvîlcim, sentimentele ce le nutrește pentru ea.

Citește și: Cine este și câți ani are Serkan Tınmaz, actorul care dă viață personajului Umut din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprins carismaticul actor alături de colegii săi, dincolo de platourile de filmare

Dacă va reuși Doga să o salveze pe Nursema din situația dramatică în care se află și ce secret îi va dezvălui Abdullah, frumoasei Alev, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.