În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2024, 17:17
video Foto(6)

Abdullah se ”luptă” cu întreaga familie pentru iubirea ce i-o poartă lui Alev și își dorește să conviețuiască împreună cu frumoasa sa iubită.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”O dragoste”, difuzat la Kanal D, Kîvîlcim ripostează vehement împotriva uniunii fiicei sale cu Gokhan, însă tânăra decide să meargă pe drumul ales alături de bărbatul iubit.

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

Familia Arslan este în stare de șoc după ”isprava” mezinei familiei, dar Cimen este încrezătoare că totul va fi bine alături de soțul său.

Pe de altă parte, Fatih insistă să rămână alături de Gorkem, deși familia tinerei încă se opune acestei uniuni.

Nursema așteaptă cu nerăbdare reîntoarcerea lui Umut în sânul familiei însă ceva neașteptat se va petrece atunci când cei doi se vor revedea.

Citește și: Kivilcim intră în conflict cu un bărbat periculos, iar Cimen se căsătorește cu un bărbat însurat. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Abdullah se ”luptă” cu întreaga familie pentru iubirea ce i-o poartă lui Alev și își dorește să conviețuiască împreună cu frumoasa sa iubită. Alev însă, nu este dispusă să rămână lângă Abdullah atâta vreme cât acesta este căsătorit.

Citește și: Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

Ce propunere îi va face Umut soției sale, din dorința de a-și salva căsnicia și, cum reușește Alev să se răzbune pe familia Unal, care este împotriva relației sale cu Abdullah, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.