În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Doga, șah și mat pentru Pembe

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2024, 19:20
Foto(5)

Pembe “schimbă” foaia în ceea ce privește regulile casei ce urmează a se derula de acum înainte, situație care poate strica viitorul celor din casă.

Astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, situația continuă să fie extrem de tensionată în familia Unal, după separarea lui Abdullah de soția sa, Pembe.

Doga, șah și mat pentru Pembe

Conștientă că situația nu se va remedia între ea și copiii lui Abdullah, Alev îl sfătuiește pe iubitul său să îi atragă pe toți de partea sa, ca bărbatul să nu aibă de suferit în urmă procesului de divorț.

Alev nu știe că problemele sale abia încep…

Citește și: Doga se căsătorește cu Fatih, iar acest lucru o enervează pe Pembe. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Pe de altă parte, odată cu plecarea lui Abdullah din sânul familiei, .Pembe “schimbă” foaia în ceea ce privește regulile casei ce urmează a se derula de acum înainte, situație care poate strica viitorul celor din casă

Kîvîlcîm se confruntă cu adevărurile mărturisite de Omer însă, în pofida bunelor intenții ale acestuia, frumoasa femeia va lua o decizie care va șoca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în cea mai recentă vacanță, petrecută în Austria! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță fără machiaj

Ce se va întâmpla atunci când Pembe, din dorința de a se impune în fața tuturor, îi va prezenta lui Fatih o tânără frumoasă, pe Kevser, în vederea unei eventuale căsătorii a fiului său cu aceasta, cum se va răzbuna Doga pe mama acestuia și, cum va reacționa Omer atunci când Kîvîlcîm își va face apariția în fața sa, la brațul unui alt bărbat, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.