În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih, situație incertă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iun 2024, 17:47

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, fanii îndrăgitei producții îl vor regăsi pe Fatih într-o situație incertă, în ceea ce privește viitorul său alături de Doga.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Fatih, situație incertă

Fatih, care își dorește foarte mult a-și reconsolida relația cu Doga, fosta sa soție, va avea parte de surprize neplăcute din două părți: pe de o parte, Gorkem se “agață” de căsnicia sa, cu toate că observă nepotrivirea evidentă dintre ea

și soțul său și, pe de altă parte, Doga îi spune fostului soț că nu îl mai iubește, cu toate că i-a cerut să divorțeze, dacă vrea să reia relația cu ea.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

Pembe și Abdullah nu îi mai permit fiicei lor, Nursema, a mai lucra alături de Ruzgar, după ce au aflat că acesta o iubește și vrea să formeze un cuplu cu frumoasa fată. Pe de altă parte, Kîvîlcîm se confruntă cu situații stranii, neînțelegerile fiind la tot pasul la noul loc de muncă, din cauza membrilor familiei Unal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: BARIŞ KILIÇ, actorul din serialul “O dragoste”, mândru de rolul care i-a adus un public fidel și în România! “Dincolo de diferențe, există empatia și puterea iubirii”

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul ”O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?