În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm, avertisment dur la adresa lui Fatih

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2024, 16:46
video Foto(6)

Dacă vor reuși Doga și Fatih să își salveze căsnicia puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Tensiunile și conflictele ce se vor derula în interiorul celor două familii, Unal și Arslan, ating cote maxime astăzi, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Kîvîlcîm își apără ca o leoaică puiul, atunci când își vede fiica agresată de către soțul ei. Femeia nu concepe, sub nicio formă, ca Doga să mai rămână alături de Fatih, fiind convinsă, mai mult ca oricând, că cei doi sunt complet diferiți și nu au ce cauta împreună.

Kîvîlcîm îi interzice cu desăvârșire lui Faith să îi agreseze în vreun fel fiica și îl avertizează că va lua măsuri în acest sens.

Astăzi, in serialul “O dragoste”: Kîvîlcîm, avertisment dur la adresa lui Fatih

Aflând de tot ceea ce se petrece în proaspăta căsnicie a fiului său, Abdullah îl avertizează pe Fatih că dacă nu își îndreaptă comportamentul față de cei dragi, va avea mult de suferit.

În plus, odată cu scandalul uriaș provocat de soțul său, Doga nu mai rezistă și va lua atitudine față de toți cei din familia acestuia, tânăra manifestându-și direct nemulțumirile. Fatih și Doga ajung într-un punct critic al căsniciei lor.

Pembe își dorește să își căsătorească fiica, pe Nursema, cu un tânăr pe nume Ismail, însă nimeni nu știe că tânăra este îndrăgostită, de fapt, de partenerul de afaceri al frumoasei Alev.

Citește și: Doga se decide să părăsească domiciliul conjugal. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Sonmez este alături de fiica sa, atunci când aceasta încearcă să rezolve cât mai repede problemele pe care le are Doga în căsnicie. Știind cât de greu i-a fost, de când a divorțat, să își crească singură fetele, mama lui Kîvîlcîm își dorește, totodată, ca fiica ei cea mare să își găsească un partener de viață, conștientă fiind că acesteia îi este tot greu să facă față tuturor provocărilor vieții.

Omer se îndrăgostește pe zi ce trece de Kîvîlcîm și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu frumoasa femeie. Omer este luat prin surprindere atunci când află că Nazîm, un prieten vechi al avocatului Can, recent venit în oraș, se îndrăgostește de Kîvîlcîm.

Citește și: Câți ani are Selin Türkmen, actrița care joacă rolul Çimen, în noul serial „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță fără machiaj în cea mai recentă vacanță

Dacă vor reuși Doga și Fatih să își salveze căsnicia puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.