În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm, în mare pericol

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 feb 2024, 18:19
video Foto(6)

Dacă vor reuși Fatih și Doga să-și găsească echilibrul în proaspăta lor căsnicie și, ce eveniment dramatic îi va pune viața în pericol lui Kîvîlcîm, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului “O dragoste” își vor revedea personajele preferate aflate în noi și controversate situații de viață prin care vor fi nevoiți să treacă, odată cu difuzarea unui nou episod al îndrăgitei producții, la Kanal D.

În această seară, în serialul “O dragoste”: Kîvîlcîm, în mare pericol

Când află că soția l-a părăsit, Fatih realizează că a pus o presiune prea mare asupra acesteia și încearcă să repare greșelile făcute.

Fatih îi mărturisește frumoasei Doga că nu poate trăi fără ea și îi promite acesteia că de acum înainte va avea grijă să își tempereze impulsivitatea și gelozia.

Citește și: Cine este și câți ani are Evrim Alasya, cea care joacă rolul principal Kivilcim Arslan în noul serial turcesc „O dragoste”

Abdulah, care este un apreciat om de afaceri, va fi dezamăgit atunci când află că Fatih, fără să îl consulte în prealabil, s-a asociat, în afaceri, cu Kayhan, tatăl lui Doga.

Nici Doga nu primește cu bucurie această veste, mai ales că aceasta și-a avertizat soțul că ideea de a face afaceri cu tatăl ei nu este una benefică. Discuțiile, pe această temă, nu întârzie să apară în familia Unal și chiar Kîvîlcîm va avea un cuvânt greu de spus în acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nursema primește o veste incredibilă din partea lui Umut, tânărul de care este îndrăgostită. Cu ajutorul lui Umut, Nursema primește o ofertă din partea unei galerii de artă care îi oferă prilejul de a-și expune lucrările de caligrafie, acolo. Tânăra încearcă să obțină acordul părinților săi pentru a-și îndeplini această dorință însă mama sa privește cu dezinteres preocuparea fiicei sale. Kîvîlcîm și Omer petrec clipe de neuitat împreună dar un eveniment teribil va schimba întâlnire acestora, într-o dramă. 

Citește și: Actrița Evrim Alasya, cunoscută pentru rolurile sale din serialele “Suleyman magnificul”, “Güneş” și “Destăinuiri”, rol impresionant în serialul “O dragoste”, difuzat de luni până vineri, la Kanal D

Dacă vor reuși Fatih și Doga să-și găsească echilibrul în proaspăta lor căsnicie și, ce eveniment dramatic îi va pune viața în pericol lui Kîvîlcîm, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.