În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Kîvîlcîm și Omer dați de gol de Alev

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2024, 18:45

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod impresionant din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Evenimentele emoționante ce se vor derula în viețile protagoniștilor îndrăgitului serialul “O dragoste” continuă să surprindă privitorul astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Astăzi, in serialul “O dragoste”: Kîvîlcîm și Omer dați de gol de Alev

Din fericire, incidentul teribil în care a fost implicată Kîvîlcîm se termină cu bine, datorită intervenției lui Omer.

Kîvîlcîm dispusă să își ierte agresorul dacă acesta apelează la ajutor de specialitate.

În casa familiei Unal se declanșează dezastrul atunci când Doga decide să îl părăsească pe Fatih, femeia bănuind că soțul o înșală. Însuși Abdullah își amenință fiul că dacă soția îl părăsește, va avea de-a face cu el. Mai mult, Doga merge să îi ceară socoteală lui Melike, amica lui Fatih, și își manifestă nemulțumirea în ceea ce privește comportamentul acesteia față de soțul său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nursema se bucură de toată atenția pe care i-o acordă Umut.

Nursema este fericită peste măsură când realizează că Umut îi împărtășește sentimentele.

Citește și: Kivilcim se află în pericol când este atacată de un bărbat necunoscut. Vizionează serialul “O dragoste” oline live, în această seară, începând cu ora 20:00

În prag de sărbătoare, cu ocazia Noului An, cele două familii, Unal și Arslan, se reunesc. O întâmplare amuzantă, a cărei protagonistă este Alev, îi va face pe toți cei prezenți să constate că Omer și Kîvîlcîm se iubesc.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod impresionant din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți