În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iun 2024, 17:00
video Foto(4)

Nilay este în culmea fericirii atunci când lansarea produsului cosmetic realizat de ea devine realitate.

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Ruzgar face tot posibilul pentru a începe o relație alături de Nursema, femeia de care este îndrăgostit.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

Cu toate că Pembe nu este de acord cu eventuală relație între Ruzgar și fiica sa, bărbatul face demersuri pentru a fi permanent alături de femeia iubită.

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

În plan paralel, Umut se bucură de mare succes în cariera să artistică, iar pentru Cimen se deschid noi orizonturi odată cu participarea în proiectul muzical al tânărului.

Citește și: Nursema ezită să intre într-o nouă relație cu Ruzgar. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Nilay este în culmea fericirii atunci când lansarea produsului cosmetic realizat de ea devine realitate.

Alături de aceasta este întreaga familie care își manifestă admuiratia pentru succesul soției lui Mustafa.

Gorkem continuă să sfideze, în toate acțiunile sale, familia soțului său, iar Alev va avea parte de o nouă dezamăgire, atunci când Abdullah va trebui să renunțe la timpul petrecut alături de ea, pentru a fi lângă soție, într-o situație delicată.

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?