În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Ruzgar alături de Nursema

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2024, 19:33

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.  

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat la Kanal D, Nursema va avea parte de noi momente fericite alături de Ruzgar.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, Ruzgar alături de Nursema

După ce Nursema a fost nevoită să renunțe la locul de muncă, din cauza prejudecăților venite din partea părinților săi, aceasta se va bucura de o surpriză foarte plăcută.

Un premiu pe care îl va primi tanăra, pentru munca depusă în cadrul postului TV la care lucrează îi va aduce satisfacții uriașe acesteia. Mai mult, Nursema se va bucura și de toată susținerea lui Ruzgar, spre surprindera părinților săi.

Citește și: Între Gorkem și Nilay izbucnește un conflict, iar Nursema primește un premiu pentru activitatea ei în televiziune. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

În plan paralel, în casa familiei Unal, tensiunile nu mai contenesc să apară, de fiecare dată când Gorkem este în preajmă. Certurile au ajuns să fie atât de intense între membrii familiei Unal, atunci când își face apariția Gorkem, încât aceștia se întreabă ce <tragedie> urmează a se petrece din cauza comportamentului soției lui Fatih.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ceren Karakoç, care dă viață personajului Nursema în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare la o renumită Gală, în Istanbul! Iată ce ținută extravagantă a purtat îndrăgita actriță 

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?