În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Çağatay va începe o relație cu Yildiz, în ciuda refuzului categoric al mamei lui! Feride va pune la cale un plan pentru a-i desparți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2023, 13:02
video Foto(8)

Astăzi, în Prețul fericirii: Yildiz și Burcu, fosta iubita a lui Çağatay, întâlnire de gradul zero! Cele două rivale se vor înfrunta în plină stradă! „Eu sunt cea care a suportat țipetele lui Burcu în public și faptele mamei tale!” Yildiz și Çağatay vor ajunge la un pas de despărțire!

Îndrăgitul serial Prețul fericirii, difuzat la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, surprinde în continuare publicul cu noi momente emoționante, situații palpitante, intrigi de senzație, dar și răsturnări uluitoare de situație, prin care trec personajele principale. Yildiz pare că și-a redescoperit echilibrul de când l-a întâlnit pe carismaticul Çağatay, de care se va îndrăgosti din ce în ce mai mult. În cele din urmă cei doi tineri vor decide să formeze un cuplu, însă se vor confruntă cu multe obstacole în calea fericirii lor.

Pe de o parte, refuzul categoric lansat de Feride, care va lupta din răsputeri pentru a-și îndepărta fiul de Yildiz și pe de altă parte, Burcu, fosta iubita a lui Çağatay, care are de gând să îl recucerească.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Çağatay va începe o relație cu Yildiz, în ciuda refuzului categoric al mamei lui

În noul episod din această seară din serialul Prețul fericirii, Yildiz și chipeșul Çağatay vor decide să formeze un cuplu, în ciuda tuturor obstacolelor apărute în calea fericirii lor.

Însă treptat cei doi îndrăgostiți se vor confruntă atât cu refuzul categoric afișat de Feride, cât și de furia lui Burcu, fosta iubita a lui Çağatay.

După ce va afla chiar de la fiul ei că are o relație cu Yildiz, Feride va decide să lupte aprig pentru a-i despărți. Aceasta va pune la cale un plan pentru a-l îndepărta pe Çağatay de Yildiz. 

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

Între timp însă, Yildiz se va întâlni în plină stradă cu Burcu, fosta iubita a lui Çağatay, care îi va reproșa faptul că a mințit-o cu nerușinare și s-a apropiat de ea dându-i de înțeles că îi este prietenă, însă de fapt a vrut doar să îi fure iubitul.

„Ce ființă dezgustătoare ești! Te-ai apropiat de mine că o prietenă și apoi mi-ai sedus iubitul cu nerușinare!”, va spune Burcu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Hasan Ali va organiza o cină în familie, la care îi va invită și pe Yildiz și mama ei, dar și pe Ender și pe fratele ei, în încercarea disperată de a se apropia de fiecare în parte, însă mai cu seama de superbă Ender pe care o admira din umbră.

În cele din urmă, Yildiz îi va reproșa lui Çağatay faptul că mama lui are de gând să îi despartă și mai mult decât atât, aceasta îi va povești că s-a întâlnit cu Burcu,

fosta lui iubita, care a jignit-o în plină stradă. În cele din urmă, cei doi îndrăgostiți vor ajunge în pragul despărțirii.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Eda Ece, la primele ore ale dimineții

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.