În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Cagatay va lua o decizie radicală! „S-a terminat!” Hasan Ali va trece prin momente dificile deoarece relația cu fiul lui e pe cale să se destrame definitiv

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mai 2023, 13:54
Foto(8)

Cagatay descoperă planul pus la cale de tatăl lui pentru a-l împiedica să vândă compania și are de gând să îl pedepsească aspru! Tânărul va lua o hotărâre neașteptată! „Nu o să-mi mai vezi fața niciodată”

Serialul Prețul fericirii a fascinat publicul încă de la primele episoade, cu o poveste impresionantă de viață, cu momente emoționante, răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale, aflate într-o lupta acerbă pentru supremație. Producția turcească este difuzată de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00 și surprinde în continuare telespectatorii cu noi situațîi complicate de viață, cu momente de suspans și emoțîi puternice.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Pre?ul fericirii, Cagatay va lua o decizie radicală! „S-a terminat!”

În noul episod de astăzi din serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece din nou prin clipe grele și frământări sufletești deoarece va crede că soțul ei o trădează. În vreme Sahika se va confruntă cu o răsturnare spectaculoasă de situație, deoarece va ajunge să cadă în propria capcană.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

Deși a încercat din răsputeri să își ducă planul diabolic până la capăt și să îl elimine definitiv din viață ei pe Hasan Ali, pentru a-și însuși întreagă lui avere, în cele din urmă, Sahika va fi demascată de soțul ei și de Sedai, care o vor constrânge să semneze actele de divorț în schimbul libertății.

Sahika: Hasan Ali?

Hasan Ali: Nu plânge, soțioară! S-a terminat!

Sahika: Asta nu se termină aici!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe de altă parte, Yildiz se va supăra teribil pe soțul ei după ce îl va surprinde la masă alături de o femeie misterioasă. Tânăra îi va reproșa faptul că e pe cale să o însele și se va înfuria cumplit.

După ce planul ei va eșua, Sahika va merge din nou la Ender pentru a o găzdui o perioadă până își va închiria o locuință. Aceasta îi va mărturisi fostei sale rivale că preferă să fie văduva și tocmai de aceea va încerca mereu să își atingă acest scop.

Citește și: Hasan Ali, tatăl lui Çagatay din serialul Prețul fericirii, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată ce vârstă venerabilă are celebrul actor Erdal Özyağcılar și cine este soția sa

Între timp, Cagatay va descoperi adevărul despre planul pus la cale de tatăl lui pentru a-l împiedica să își vândă compania și să se îndepărteze din nou de familie. Vizibil afectat de gestul tatălui sau, Cagatay îi va spune răspicat că totul s-a terminat și nu îl va mai vedea niciodată.

„S-a terminat! Nu o să-mi mai vezi fața niciodată!”, spune Cagatay.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.