În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va face o descoperire șocantă despre Halit! În vreme ce Sahika va pune la cale un nou plan diabolic împotriva rivalei Yildiz

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2023, 14:19
pretul fericirii Foto(7)

Yildiz, la un pas de a-l pierde definitiv pe chipesul Cagatay

Sursa: Captură KANAL D

Ender va afla detalii uluitoare despre Halit și se va înspăimânta teribil! Iar Yildiz se va confrunta cu noi strategii diabolice puse la cale de Sahika, în încercarea disperată de a o despărți de chipeșul Çağatay! „Iubita d-voastră e geloasă?”

Producția turcească Prețul fericirii, difuzată de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, fascinează în continuare telespectatorii cu noi evenimente surprinzătoare, cu intrigi puternice, momente dramatice, dar și răsturnări uluitoare de situație, de care au parte personajele principale. Deși va încerca din răsputeri să își reclădească fericirea alături carismaticul Çağatay, Yildiz se va confruntă cu noi obstacole și clipe dificile, deoarece marea ei rivală, Sahika va pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare împotriva ei, încercând să îi despartă.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Ender va face o descoperire șocantă despre Halit

În noul episod din această seară, Yildiz se va confruntă cu noi momente dificile în timp ce va încerca să se reapropie de chipeșul Çağatay. Între timp, tânărul va deveni și țintă diabolicei Sahika și va recurge la diferite tertipuri pentru a-l cuceri.

Mai întâi aceasta se va apropia de mama lui, Feride, care o va simpatiza din prima clipă și profitând de acest atu, Sahika va pune la cale un plan uluitor, în încercarea disperată de a o despărți pe Yildiz de iubitul ei.

Vicleana Sahika își va face apariția la ușa apartamentului în care locuiește Çağatay, afirmând că i-a adus un chec făcut de mama lui și astfel va ajunge în casă tânărului tocmai cu puțin timp înainte că Yildiz să vină la cină.

Între timp, Ender va descoperi cu stupoare și cu spaima că Halit trăiește de fapt și că și-a înscenat moartea pentru a pune la cale un nou plan de răzbunare împotriva ei și a celorlalte două foste soții ale sale, Yildiz și Sahika.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Sahika va rămâne în casă lui Çağatay până când Yildiz își va face apariția.

Aceasta îi va sugera tânărului să o ascundă în baie pentru a nu-i provoca neplăceri iubitei lui, în cazul în care este geloasă. Însă Sahika își va duce până la capăt planul diabolic și își face simțită prezența din umbră, iar în cele din urmă, Yildiz o va descoperi ascunzându-se în baie.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.