În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit o va alunga pe Yildiz din conacul Argun! Tânăra va pierde tot și se va întoarce în mahala

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2023, 13:27
Foto(8)

Astăzi în serialul Prețul fericirii: Yildiz este alungată de la conacul Argun și va ajunge din nou în sărăcie! Însă tânăra nu se va resemna, ci va recurge la orice soluție pentru a-și recăpăta statutul pierdut! „Sunt pregătită să fac orice pentru fiul meu” Aflați dacă Yildiz va accepta un parteneriat cu fosta ei rivală, Sahika!

Serialul Prețul fericirii surprinde în continuare publicul cu noi episoade presărate cu momente surprinzătoare, emoții, dar și răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. Yildiz va trece din nou prin momente dificile, tocmai când credea că a reușit să își asigure definitiv viitorul pentru ea și fiul ei.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit o va alunga pe Yildiz! Tânăra se va întoarce în mahala

În noul episod din această seară din serialul Prețul fericirii, Halit își va duce până la capăt planul diabolic de răzbunare pregătit împotriva lui Yildiz, în ciuda faptului că aceasta este mama fiului sau. După încheierea ceremoniei eșuate, Halit o va alungă pe Yildiz din conac, iar această își va strânge lucrurile și va pleca împreună cu fiul ei și cu Asuman.

Citește și: Halit Argun din serialul Prețul fericirii, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare

Deși inițial vor încerca să se cazeze la un hotel, Yildiz va constată cu stupoare faptul că Halit i-a blocat conturile bancare și astfel vor fi nevoite să se întoarcă în mahalaua din care plecaseră cu entuziasm spre bogăție în trecut. Umilința la care a fost supusă o va determina pe Yildiz sa se ambiționeze si mai mult să lupte din nou pentru a-si recupera statutul pierdut. 

Pe de altă parte, Sahika va conștientiza că toate planurile ei au fost spulberate de marea ei rivală, Ender, care a pus la cale căsătoria cu Halit tocmai pentru a se răzbuna pe ea și pe Yildiz. Dar Sahika nu are de gând să accepte înfrângerea și se va răzbună crunt.

Între timp, Ender va reveni la conacul Argun, spre marea bucurie a fiului ei cel mic, Erim, care va fi încântat să locuiască alături de ambii părinți și de surorile sale că o adevărată familie, în vreme ce Yigit nu

va acceptă gestul mamei sale și se va revoltă teribil. Astfel, Ender va trece de la extaz la agonie, deoarece tanarul o va renega.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Tu te gândești doar la tine, pe lumea asta! Tu nu mai ești mama mea! Eu nu mai sunt în viața voastră!”, spune

Yigit, dezamăgit de decizia mamei sale.

Îngenunchiată și îndurerată de gestul răzbunător si umilitor făcut de Halit, tânăra Yildiz își dorește răzbunare și mai mult decât atât are de gând să lupte cu toate armele pentru a-și recăpăta statutul pierdut, de dragul fiului ei. Această va ajunge la un pas de a accepta un parteneriat cu fosta ei rivală, Sahika.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1706/20308053/1/93049834erufrdkjf--crop-1681368945.jpg

Yildiz: Eu sunt pregătită să fac orice pentru fiul meu!

Sahika: Atunci, putem spune că ia naștere un nou parteneriat?

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, momente de senzație pe platourile de filmare! Celebra actriță Eda Ece a pus la cale o surpriză de proporții pentru unul dintre colegii săi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.