În această seară, de la ora 20:00 în serialul “Prețul fericirii”, Kaya, decizie șoc

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2023, 12:05
video Foto(7)

Întâmplări dramatice vor ține în suspans fanii serialului “Prețul fericirii” odată cu difuzarea unui nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Aflați cine își va pierde viata în haosul teribil provocat de Cansu!

Serialul Prețul fericirii își surprinde in continuare pe telespectatori cu noi momente tulburătoare, evenimente dramatice si răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele principale. Cansu va provoca o mare tragedie in curtea casei lui Hasan Ali. Desi isi dorea enorm sa o elimine definitiv pe Yildiz, pe care o considera vinovata de toate eșecurile sale, Cansu o va ucide pe Sahika, spre uluirea tuturor celor aflați la petrecere. 

În această seară, de la ora 20:00 în serialul “Prețul fericirii”, Kaya, decizie șoc

Întreaga comunitate este șocată de incidentul petrecut pe proprietatea familiei Kuyucu. Faptul că Sahika  a murit este un șoc pentru toată lumea, iar Kaya nu găsește alinare pentru pierderea suferită. Cu toate acestea, mulți dintre colaboratorii dispărutei consideră că s-a întâmplat “dreptatea divină” atunci când aceasta a fost ucisă de Cansu.

Citește și: Kaya din serialul Prețul fericirii, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cine este soția celebrului actor Barış Kılıç! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 16 ani

Acum Hasan Ali încearcă să deslușească misterul care învăluie acțiunile cumplite ale tinerei Cansu. Mai mult, o decizie drastică pe care o va lua Kaya va șoca pe toată lumea, în special pe Ender.

„Vreau sa vând acțiunile Sahikai si sa plec de aici!”, spune Kaya.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fără să stea pe gânduri, Ender trece la acțiune și face tot posibilul să schimbe decizia luată de fostul soț. Aceasta se va gândi la noi tertipuri pentru a-si atinge noile sale scopuri. In cele din urma, Ender va încerca sa o ademenească din nou pe Yildiz, pentru a face împreună o nouă alianță. 

Yildiz: Ce voi face? Omul e socrul meu.

Ender: Ne vom uni fortele pentru ultima data! Te bagi?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată renumita actriță Nesrin Cavadzade, la primele ore ale dimineții, în cea mai recentă vacanță

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.