În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Kumru, luată prin surprindere de Omer

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iul 2023, 14:33
Foto(4)

Nu pierdeti în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

Situații tensionate și clipe memorabile vor atrage privitorul în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Kumru, luată prin surprindere de Omer

Cagatay primește o nouă lovitură, de data aceasta din partea frumoasei Kumru. Femeia, deși îndrăgostită de Cagatay, alege să-și continue relația începută cu Omer, bunul prieten al acestuia.

Ceea ce nu știe Kumru este că Omer își dorește altceva.

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

Yildiz continuă să creeze situații stânjenitoare soțului său, din dorința de a-l pedepsi pentru faptele sale din trecut.

Bărbatul nici nu știe ce îl așteaptă din partea frumoasei lui soții care este decisă să îl pună la punct.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Feyza este surprinsă să afle că Cagatay își dorește să se implice în creșterea lui Atlas, băiatul pe care îl are cu fosta lui iubită, și despre care nu a știut nimic ani buni.

Propunerea pe care i-o va face Cagatay fostei iubite, Feyza, o va șoca pe aceasta.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D. 

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.