În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay, pus la punct de Yildiz

Author: Diana Tilă
Actualizat: 16 mar 2024, 01:45
Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul ”Prețul fericirii”.

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, telespectatorii vor fi martorii unor evenimente neașteptate, care se petrec în celebra familie Kuyucu.

Citește și: Yildiz a dezvăluit relația dintre Cagatay și Kumru. Vezi online live episodul 118 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Cagatay, pus la punct de Yildiz

Yildiz este satisfăcută că a reușit să-și ducă planul la îndeplinire, răzbunarea ei în ceea ce-i privește pe soțul Cagatay și amanta acestuia Kumru, fiind una demnă de ținut minte.

Dogan este pus într-o situație stângenitoare de către fiica sa, atunci când Yildiz face publică aventura acesteia cu Cagatay și se teme că această situație poate va afecta nu doar familia, ci și afacerile.

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Dogan din serialul Prețul fericirii! Iată ce familie superbă are celebrul actor Murat Aygen și cu ce se ocupă când nu se află pe platourile de filmare! „Toți pentru unul și unul pentru toți”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Yildiz este hotărâtă să ia totul de la capăt, deși nu îi este ușor, iar Cagatay regretă că familia l-a părăsit.

Ce se va întâmplă atunci când Kumru află de la Cagatay că acesta dorește să își salveze căsnicia, pentru o iubește pe Yildiz?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

Citește și: Cine este și câți ani are superba Kumru din serialul Prețul iubirii! Iată cum arată în prezent celebra Biran Damla Yilmaz! Actrița a recurs de curând la o schimbare spectaculoasă de look

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.