În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

Autor: Diana Tilă

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 25 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Tensiunile, dar și situațiile neprevăzute vor continua să mențină interesul fanilor serialului “Prețul fericirii”, odată cu difuzarea unui nou episod al indragitei producții, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Yildiz îl va surprinde pe Cagatay cu o veste neașteptată. Vezi online live episodul 108 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

Yildiz ține piept cu brio atacurilor îndreptate asupra ei, venite din partea socrilor săi. Toată lumea este îngrijorată de Cagatay, care este de negăsit.

Citește și: Cine este și câți ani are vicleana Cansu din serialul Prețul iubirii! Iată cum arăta actrița Nilperi Şahinkaya în urmă cu 14 ani, când avea kilograme în plus

Atât Hasan Ali cât și Feride își arată indignarea când află despre toate șiretlicurile la care a <apelat> nora lor, și dezaprobă comportamentul acesteia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ender încearcă să restabilească bunele relații cu fostul soț și este convinsă că acesta va <ceda> șarmului ei.

Citește și: Ender din serialul Prețul fericirii, cea mai frumoasă aniversare alături de familia sa reunită! Iată cine sunt cei mai dragi oameni din viața frumoasei actrițe Şevval Sam

Caner, fratele lui Ender, are suspiciuni în ceea ce privește <siguranța> surorii sale și o sfătuiește să fie atentă la pașii pe care ii va face, mai ales că Hasan Ali nu va accepta cu ușurință un refuz din partea frumoasei femei de afaceri.

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D.

Citește și: Kaya din serialul Prețul fericirii, alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată cine este soția celebrului actor Barış Kılıç! Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 16 ani

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.