În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika ajunge victima lui Hasan Ali! „Mă arde!” Tânăra se va prăbuși inconștientă la pământ

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 10:29
Foto(7)

Astăzi în serialul Prețul fericirii: Sahika îl va acuza pe Hasan Ali că a otrăvit-o și se va prăbuși inconștientă la pământ, sub privirile îngrozite ale dușmanului ei! Pe de altă parte, Cansu își va continua planul de a distruge mariajul lui Yildiz! „M-am îndrăgostit de tine!” Asuman va asculta o discuție uluitoare dintre Cagatay și Cansu.

Serialul turcesc Prețul fericirii, care rulează la Kanal D, de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, aduce în continuare în atenția publicului noi momente dramatice, evenimente uluitoare, dar și răsturnări neașteptate de situație prin care trec personajele centrale. Deși Yildiz speră să își găsească liniștea și fericirea alături de chipeșul Cagatay, se va confrunta cu noi clipe de coșmar, deoarece va avea o nouă rivală, vicleana Cansu, care își va duce mai departe planul diabolic de a le distruge căsnicia.

Pe de altă parte, Sahika va ajunge țintă răzbunării lui Hasan Ali.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika ajunge victima lui Hasan Ali

În noul episod de această seară, din serialul Prețul fericirii, personajele principale vor trece din nou prin momente de frământare și suferință. Visul lui Yildiz de a avea fericirea supremă alături de noul ei soț va fi pe cale de a fi spulberat deoarece tânăra se va confruntă cu noi obstacole menite să îi distrugă mariajul.

Cansu își va duce mai departe planul diabolic de a destramă căsnicia lui Yildiz cu orice preț. În vreme ce tânărul Cagatay se va simți vinovat de apropierea față de Cansu, care se infiltrase în patul lui și va trece prin frământări și regrete profunde, încercând să își controleze pe cât posibil reacțiile în prezența soției lui.

Yildiz: Ai devenit mai emotiv în ultima vreme?

Cagatay: Yildiz, să nu ne mai certăm pentru chestii absurde, bine?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Cansu va continuă să îl bulverseze din ce în ce mai mult pe Cagatay, pe care are de gând să îl cucerească și să îl fure de lângă Yildiz.

Vicleană tânăra îi va mărturisi acestuia că nu poate uită prima lor noapte. Însă discuția lor va fi surprinsă de Asuman, care se va strădui să descopere misterul care i-a apropiat atât de mult pe cei doi.

„Nu pot uită noaptea trecută! M-am îndrăgostit de tine!”, spune Cansu.

Între timp, Sahika va pune la cale un nou plan de a se apropia de Hasan Ali.

Cei doi se vor întâlni în cadrul unei cine romantice, iar la un moment dat Sahika se va simți brusc foarte rău, acuzându-l pe afacerist că ar fi otrăvit-o. În cele din urmă, tânăra se va prăbuși inconștiență la pământ.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

Citește și: Hasan Ali, tatăl lui Çagatay din serialul Prețul fericirii, o figură emblematică a cinematografiei turcești! Iată ce vârstă venerabilă are celebrul actor Erdal Özyağcılar și cine este soția sa

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.