În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika îi va întinde o cursă lui Mert, în încercarea disperată de a-l îndepărta din companie! „Domnul Mert a atacat-o”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 apr 2023, 11:14
Foto(6)

Astăzi, în serialul Prețul fericirii: Sahika va pune la cale un plan diabolic împotriva lui Mert, însă totul se va răsfrânge asupra ei! „Cum a putut să facă asta” Yildiz și Çağatay se apropie din ce în ce mai mult!

Producția turcească Prețul fericirii, difuzată de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare publicul cu noi momente uluitoare, evenimente dramatice și răsturnări spectaculoase de situație prin care trec personajele principale. Moarte lui Halit a provocat un dezechilibru major atât în interiorul familiei Argun, cât și în cadrul companiei care a ajuns pe mâinile dușmanilor lui, care își vor vedea doar de propriile lor interese și vor aduce mari pagube.

Dornică să urce și mai mult în ierarhia companiei, Sahika va recurge la noi tertipuri. De această dată tânăra va pune la cale un plan diabolic împotriva lui Mert, soțul Zehrei, sperând ca acesta să fie concediat. Pe de altă parte, Yildiz va continuă să se apropie de carismaticul Çağatay, care se va îndrăgosti pe zi ce va trece.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Sahika îi va întinde o cursă lui Mert

În noul episod din această seară, din serialul Prețul fericirii, Sahika îi va întinde o capcană teribilă lui Mert, sperând că astfel bărbatul va fi eliminat definitiv din consiliul de administrație al companiei. Pe de altă parte, Mert va cauta o soluție, iar cea care îi va sări în ajutor va fi Ender, care va demască planul diabolic pus la cale de fosta ei rivală.

Mert: Dar o să poți să rezolvi asta?

Ender: Ai mai fi venit la mine dacă n-ai fi crezut că pot s-o fac?

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Zehra va află totul despre cele petrecute în cadrul companiei și va merge să îi ceară socoteală soțului ei, iar Mert va încerca să îi explice tot ceea ce i s-a întâmplat. În cele din urmă, Sahika va pică în propria capcană, deoarece Hasan Ali, acționarul majoritar al firmei o va anunță că nu va mai face parte din consiliul de administrație.

„Nu mai faceți parte din consiliul de administrație! La noi e o vorba.

Fie roată și pătrată, tot se întoarce odată!”, va spune Hasan Ali.

Pe de altă parte, Yildiz va continua să se apropie din ce în ce mai mult de chipeșul Çağatay, iar tânărul va începe să o simpatizeze și în cele din urmă se va îndrăgosti iremediabil, spre marea disperare a mamei sale, Feride, care se va zbate din răsputeri să îi despartă.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?