În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin momente cumplite când își va vedea soțul în brațele lui Kumru, cea pe care o considera prietena ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2023, 10:54
Foto(5)

Astăzi, în serialul Prețul fericirii, Dogan descoperă adevărul despre noul iubit al fiicei sale și va pune la cale un plan diabolic pentru a-l îndepărta pe Cagatay din viata lui Kumru! „Îl voi elimina lent, luându-i tot ceea ce are!” Yildiz își va surprinde soțul în compania amantei sale!

Serialul Prețul fericirii, difuzat la Kanal D, de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, surprinde în continuare publicul cu noi momente pline de dramatism și suspans, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. Tocmai când credea că și-a întâlnit marea iubire și se bucură în sfârșit de o familie fericită, Yildiz va primi o nouă lovitură teribilă din partea destinului.

Tânăra va descoperi că soțul ei o trădează chiar cu prietenă ei, Kumru.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin momente cumplite când își va vedea soțul în brațele lui Kumru

În episodul din această seară din serialul Prețul fericirii, se vor derula noi momente dramatice și situații limita. Yildiz se va apropia din ce în ce mai mult de noi indicii pentru a descoperi dacă soțul ei o trădează sau nu.

Între timp, Yildiz a primit un mesaj anonim în care îi spune că soțul ei o înșală, astfel bănuielile sale se adâncesc și mai mult. În cele din urmă, Yildiz va primi și un număr de telefon la care să sune pentru a află adevărul. Aflată alături de Dogan, Yildiz îi va cere acestuia să sune la numărul primit și descoperă vocea fiicei sale, însă preferă pentru moment să păstreze totul în secret.

Deși nu a aflat nimic concret încă, Yildiz va continuă să se frământe și va solicită ajutorul lui Ender și al lui Caner pentru a face noi cercetări. Între timp, Caner va găși adresa casei după numărul de telefon primit de Yildiz și vor merge acolo împreună. Însă între timp, Cagatay va bănui că este urmărit de soția lui și va pregăti o înscenare care să îi spulbere bănuielile lui Yildiz.


Pe de altă parte, Dogan va decide să nu îi spună lui Kumru despre relația ei cu Cagatay, temându-se că dacă va pune presiune pe umerii ei, aceasta va fugi din nou, așa cum făcuse dată trecută când avusese o relație cu logodnicul prietenei ei. Astfel, bărbatul va pune la cale un plan diabolic pentru a-l îndepărta definitiv pe Cagatay din viață fiicei sale.

Între timp, Canan, prietenă lui Kumru, îi va mărturisi adevărul lui Dogan despre noua aventură a fiicei lui, însă bărbatul se va preface că nu o crede și apoi îi va oferi o sumă de bani în schimbul tăcerii sale. Yildiz va găsi în buzunarul soțului ei o chitanță de la un magazin din cartierul în care se află casă închiriată pentru a se întâlni cu amanta lui, bănuielile o vor chinui din nou și o vor determina să meargă acolo pentru a se convinge cu ochii ei că totul este sub control.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Însă mare îi va fi mirarea în clipă în care odată ajunsă în apropierea magazinului respectiv, îl va zări pe Cagatay mergând spre casa și mai mult decât atât, bărbatul va fi întâmpinat cu tandrețe și sărutări de către Kumru, care îl aștepta îmbrăcată sumar. Yildiz va trece prin cel mai crunt coșmar al vieții sale și nu va ști cum să reacționeze în momentul în care va descoperi că soțul ei o trădează.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, detalii de ultimă oră despre nunta sa! Iată ce anunț neașteptat a făcut celebra actriță Eda Ece, la scurt timp de la grandioasa petrecere de logodnă, la care a strălucit alături de iubitul ei, Buğrahan Tuncer

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Çağatay, noul pretendent al buclucașei Yildiz din serialul Prețul fericirii! Iată cu ce actriță celebră din Turcia este căsătorit chipeșul Berk Oktay, în viața reală

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.