In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Prizoniera destinului, Zeynep preia afacerile familiei

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 dec 2021, 09:48
Demet Ozdemir Foto(4)

Demet Ozdemir, in serialul Prizoniera destinului

Sursa: Captură KANAL D

Zeynep accepta propunerea mamei Nermin de a prelua conducerea afecerilor pe care ea le detine.

In aceasta seara in serialul Prizoniera destinului, Cemile parca nu isi mai gaseste locul de cand si-a pierdut fratele. In vreme ce Nuh incearca sa deschida o afacere, impreuna cu Ali Riza, unchiul lui Baris, Cemile se simte pierduta si singura. Benal ii propune cumnatei sale sa se mute impreuna cu ea si Mujgan, insa Cemile ezita sa faca acest pas.

Astazi in Prizoniera destinului: Zeynep preia afacerile familiei

Zeynep accepta propunerea mamei Nermin de a prelua conducerea firmei de textile pe care aceasta o detine, pe care o recuperase cu ajutorul lui Baris. Mai mult, Zeynep incearca sa faca un parteneriat de afaceri cu Nesrin, tanara pe care abia a cunoscut-o, dar care pare ca i-a castigat rapid increderea, si cu fratele acesteia, Tarik.

Nermin are dubii in ceea ce priveste acest parteneriat de afaceri insa merge pe <mana> fiicei sale.

Si Baris isi manifesta suspiciunea in realizarea acestuia parteneriat atat de rapid, cu oameni pe care abia i-a cunoscut, insa Zeynep este increzatoare ca a facut alegerea cea buna pentru afacerea familiei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In fapt, nimeni nu stie cine este cu adevarat Nesrin, dar si ce plan ascunde aceasta in ceea ce o priveste pe Zeynep...

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Demet Özdemir, o nouă vacanță exotică alături de iubit! Ce planuri are actrița din serialul "Prizoniera destinului" pentru vara aceasta

Citeste si: Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, apariție uluitoare într-o rochie de prințesă! Iată unde a fost surprinsă frumoasă actriță!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.