In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Prizoniera destinului, zi decisiva pentru Mehdi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 dec 2021, 10:04
video Foto(6)

Incredibile momente se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Prizoniera destinului”.

Astazi in serialul Prizoniera destinului, neintelegerile dintre Baris si Zeynep se risipesc ca prin minune, chipesul avocat intelegand imediat unde a gresit fata de tanara pe care o iubeste. Zeynep lasa si ea <garda jos> iar lucrurile, intre cei doi, redevin armonioase.

Ce se intampla astazi in serialul “Prizoniera destinului”: zi decisiva pentru Mehdi

In plus, Baris nu accepta demisia lui Zeynep, fapt care o bucura peste masura pe frumoasa fata.

O alta surpriza uriasa pentru Zeynep se petrece atunci cand Baris ii da o veste neasteptata acesteia, ce are legatura cu Mehdi.

Tanara avocata continua lupta pentru a-l elibera din inchisoare pe fostul sot si reuseste sa gaseasca <solutia> salvatoare. Intamplarea face ca, in sala de judecata, un alt martor cheie aparut ca <din senin> poate schimba totul. Familia Karaca asteapta cu sufletul la gura decizia judecatorilor in ceea ce-l priveste pe Mehdi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prilzoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Mehdi din serialul "Prizoniera destinului", un tatic si un sot implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Ibrahim Çelikkol, alaturi de aleasa inimii sale, in 2017, in Grecia!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.