În această seară, de la ora 20:00, în serialul Promisiunea, Abbas, lovitură teribilă pentru Serhat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2023, 16:52
video Foto(9)

Nu pierdeți un nou episod captivant din serialul Promisiunea, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D!

Astăzi, în noul episod din serialul ”Promisiunea”, ce va fi difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, tensiunile ating cote maxime în familia Demirkan, în special pentru proaspăta noră a familiei, Zümrüt.

Abbas, lovitură teribilă pentru Serhat

Întâmplarea face ca sora mijlocie a lui Zümrüt, Meliha, să găsească scrisorile de dragoste dintre Serhat și Zümrüt, încă din vremea în care tânărul era în armată.

Meliha profită la maxim de acest aspect și valorifică imediat scrisorile, oferindu-i-le lui Abbas, contra unei sume mari de bani. Fără să stea pe gânduri, Abbas întoarce situația în favoarea sa și dezvăluie totul familiei, și mai mult, acesta își acuză nepotul că l-ar fi ucis pe Adil, din dorința de a se căsători cu Zümrüt. Tânăra Zümrüt are mult de suferit din cauza faptelor surorii sale.

Citește și: Ceren Yilmaz, protagonista noului serial Promisiunea, se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Drama nestiută a lui Selim Bayraktar, alias Sümbül din "Suleyman Magnificul", îndrăgitul actor din serialul "Promisiunea" "Am fost supus unui tratament serios"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Azimet este foc și pară pe tânăra noră când află că aceasta și Serhat aveau o relație de dinaintea căsătoriei cu Adil și îi cere să plece din conac, considerând că toate nenorocile ce s-au abătut asupra puternicei familii Demirkan sunt din cauza lui Zümrüt. Azimet însă va avea parte de un șoc atunci când Saniye va veni în fața acesteia și îi va dezvălui un teribil secret despre fiul acesteia, Abbas.

Când Abbas află că Serhat se face vinovat de dezvăluirea teribilului său secret de către Saniye, acesta îi pregătește o răzbunare înfiorătoare nepotului său.

Cum decide Zümrüt să își pedepsească sora, pe Meliha, pentru faptele sale, și cum se va răzbuna Abbas pe Serhat puteți afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.