În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Afra ajunge în pericol de moarte, din cauza mamei sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2023, 10:57
Foto(11)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Orbită de gelozie, Gonul va încerca din răsputeri să împiedice nunta lui Orhan cu Sengul, însă va provoca un accident cumplit! Afra ajunge victima planului diabolic pus la cale de propria ei mamă! „Afra, ești bine, puiule?”

Serialul Totul pentru familia mea, ce va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, începând din această săptămână, va aduce în continuare în atenția publicului evenimente impresionante, momente dramatice și multe răsturnări uluitoare de situație prin care vor trece personajele principale. Familia Eren se va confrunta din nou cu situații dificile, pline de dramatism, deși lucrurile păreau că au reintrat pe un făgaș normal.

Orhan și Sengul vor decide să se recăsătorească, însă bucuria lor va fi umbrită de intervenția nefastă pusă la cale de diabolică Gonul.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Afra ajunge în pericol de moarte

În noul episod din această seară din serialul Totul pentru familia mea, membrii familiei Eren vor fi zguduiți din nou de un eveniment tulburător, tocmai în clipă în care viața lor părea că revine la normal, după o lungă serie de momente dramatice.

Sengul și Orhan își doresc enorm să se recăsătorească însă nu au bani să organizeze nunta. Însă Nebahat se va oferi să suporte toate cheltuielile pentru că cei doi miri să își vadă visul împlinit.

Citește și: Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei! Iată cine este carismaticul actor care i-a cucerit inima superbei Ecem Sena Bayır!

Sengul va fi în culmea fericirii deoarece își va putea alege modelul mult dorit al rochiei de mireasă. Între timp, Gonul va afla că fostul ei soț se pregătește de nuntă și va pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare. Prima sa victima va fi Sengul căreia îi va distruge rochia de mireasă.

Între timp, Akif Atakul și Suzen ajung în instanța la procesul lor de divorț, însă bărbatul va mărturisi în față judecătorului că încă își iubește soția și vrea să își continue mariajul, încercând din

răsputeri să aducă argumente plauzibile pentru că divorțul să nu fie pronunțat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Eu îmi iubesc foarte mult soția, domnule judecător! O iubesc foarte mult! Și nu vreau să mă despart de ea, domnule judecător!”,  va spune Akif.

Pe de altă parte, Omer îl va înfrunta din nou pe fratele lui, Sarp.

Susen va interveni între cei doi rivali, iar Omer o va întreba dacă s-a certat cu noul ei iubit. Tânăra îi va spune răspicat că ea și Sarp nu au avut niciodată o idilă, dându-i de înțeles că încă are sentimente pentru el.

Gonul află unde se va desfășura nunta lui Orhan cu Sengul și decide să intervină pentru a le distruge evenimentul organizat de Nebahat.

Orbită de gelozie și furie, Gonul va pune la cale un plan diabolic de răzbunare, însă cea care va deveni victima răutății sale va fi fiica ei, Afra. Tânăra va fi accidentată de propria ei mama și se va prăbuși la pământ zbătându-se în viață și moarte.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de partenera lui de platou, Ecem Sena Bayır, tânăra care joacă rolul Afra! Iată cum a fost surprins actorul Turan Cihan Şimşek în compania colegei sale 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.