În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye dezamăgită de atitudinea lui Ömer, care sare în apărarea surorii sale, Yasmin! „Asiye! Pleacă imediat de aici, da? Imediat!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2023, 10:17
totul pentru familia mea Foto(6)

Asiye, dezamăgita de Omer

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în serialul Totul pentru familie mea: Asiye și Yasmin, o nouă confruntare aprigă! „Ai obținut ce-ai vrut! I-ai și pe Ömer și pe Doruk! Ia-mi toată viața!” Ömer va interveni între cele două rivale și o va pune la punct pe Asiye, spre marea ei dezamăgire!

Producția turcească Totul pentru familia mea, difuzată luni și marți de la ora 20:00, la Kanal D, surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente dramatice, evenimente uluitoare, emoții, dar și răsturnări neașteptate de situație, prin care trec pas cu pas personajele principale. Asiye se va confruntă cu o mare problema deoarece relația ei cu Doruk va ajunge într-un mare impas, după ce Yasmin a decis să se alieze cu Nebahat și să îl cucerească pe Doruk, în ciuda faptului că acest lucru a însemnat să îi declare război rivalei Asiye.

Astăzi, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye dezamăgită de atitudinea lui Ömer, care sare în apărarea surorii sale, Yasmin

În noul episod din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, personajele principale trec prin noi momente dramatice și situații dificile, care îi vor pune la grele încercări. Omer va decide să rupă definitiv legătură cu tatăl lui, însă va rămâne apropiat față de Yasmin sora să, spre dezamăgirea lui Asiye, care se va simți marginalizată, deși i-a fost mereu alături la bine și la greu.


După ce Yasmin i-a declarat război, Asiye a decis să aibă mare grijă de relația ei cu Doruk și să o îndepărteze din calea fericirii lor. Însă este în continuare destul de distanță față de iubitul ei, pe care îl consideră vinovat de apropierea de Yasmin.

„O clipă, ce-a fost gestul tău? M-ai ținut de mâna mai devreme că să te vadă Yasmin?”, spune

Doruk.

Pe de altă parte, Omer va decide să îi returneze toți banii primiți de la tatăl lui și să rupă legătură definitiv cu el, după ce l-a respins din nou și l-a alungat din viață lui, considerând că apropierea de el îi va distruge căsnicia.

„Băiatul acesta cinstit este fiul meu! Fiul pe care l-am pierdut...”, spune Ahmet.

Citește și: Asiye și Doruk din serialul Totul pentru familia mea, un nou contract fabulos! Norocul le-a surâs din nou carismaticilor actori Su Burcu Yazgı Coşkun și Onur Seyit Yaran

Între timp, Omer îl va înfrunta din nou pe Sarp, după ce acesta îl va provoca pe holurile liceului, lansând ironii dureroase la adresa lui. Cei doi frați vor deveni dușmani înverșunați și vor continua să lupte pentru Susen.

În vreme ce, Asiye și Yasmin vor ajunge din nou la o confruntare aprigă la liceu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mărul discordiei va fi și de această dată Doruk, deoarece Yasmin are de gând să lupte pentru a-l cuceri, așa cum i-a promis lui Nebahat. Altercația dintre cele două rivale va fi oprită de Omer, care va interveni prompt pentru că cearta lor să nu degenereze.

Însă tânărul va avea o atitudine dura la adresa lui Asiye și o va apăra pe sora lui biologică, Yasmin.

Asiye: De ce razi cu perfidie? Ai obținut ce-ai vrut, nu? Ai obținut ce-ai vrut! I-ai și pe Ömer și pe Doruk! Ia-mi toată viața, da?!

Yasmin: Ce faci, Asiye? Lssa-mă!

Asiye: Ce vrei de la mine?! Ce vrei?

Omer: Asiye! Pleacă imediat de aici, da? Imediat!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție spectaculoasă în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.